+381 60 019 3812 kontakmailt@pvcmarcijus.rs

PVC - ALU Stolarija Marcijuš

Proizvodnja i ugradnja PVC i ALU Stolarije Novi Sad

ALU STOLARIJA

Alu profili su jedni od najzastupljenijih na našem tržištu. Mogu se izrađivati po meri i želji kupca, kome je ostavljeno na volju da odabere razna dizajnerska rešenja (ugaoni, ravni, zaobljeni…). Mnogima koji planiraju kupovinu ovih profila biće od koristi informacija da ovi profili imaju mogućnost nadgradnje rolo komarnika i aluminijumskih roletni, a isto tako ugaoni i zaobljeni otvori neće biti problem.

Aluminijum je dosta lakši materijal od PVC -a, pa stručnjaci preporučuju, iz tog razloga, da se svi veći otvori, a pogotovo vrata koja se često otvaraju i koriste, izrađuju od aluminijumskih konstrukcija. Proizvodi od ovih materijala su vrhunskog kvaliteta i postojanosti.

Alu profili Alumil i Elvial su jedni od najkvalitetnijih i najkorišćenijih u Evropi. Izdvojimo sisteme za vrata i prozore bez termičkog prekida, i sisteme za vrata i prozore sa termičkim prekidom. Alumil i Elvial profili su namenjeni za izradu alu prozora i stolarije u stanovima, kućama, poslovnim prostorima i svim drugim objektima.

Aluminijumski profili ELVIAL Stolarija Marcijus

Aluminijumski profili sa termo-mostom, radi bolje termo izolacije, takođe nude testiran i pouzdan sistem otvaranja. Današnja savremena gradnja ima veoma zahtevne tehničke uslove, a ovi profili sve ih mogu adekvatno ispuniti. Ovakvi aluminijumski prozori su okovani kvalitetnim okovima. Okov za ALU stolariju koji mi najčešće koristimo je isključivo renomiranog proizvođača STUBLINA.

Stolarija MARCIJUŠ takodje nudi u svom asortimanu ALU grilje (škure, kapke, žaluzine) kao i stolariju vrhunskog kvaliteta ALUMINIJUM – DRVO.
Stolarija MARCIJUŠ posebno preporučuje izradu ulaznih vrata od ALUMINIJUMSKIH profila.

CENA aluminijumske stolarije zavisi od mnogo faktora kao što su vrsta profila, težina samih profila, farba profila ili eloksaža itd. Cenu diktiraju takođe i okovi koji se upotrebljavaju prilikom sklapanja zahtevanih elemenata na čega posebno treba obratiti pažnju i staviti akcenat. Neke osnovne cene naših proizvoda su:

Jednokrilna vrata, od 270e , bele boje hladni ili termo

Jednokrilna vrata, od 330e , braon boje hladni ili termo

Dvokrilna vrata, od 450e, bele boje hladni ili termo

Dvokrilna vrata, od 540e, braon boje hladni ili termo

Jednokrilna vrata sa ukrasnim panelom, od 510e, bela ili braon boja, termo prekid

Dvokrilna vrata sa ukrasnim panelom, od 700e, bela ili braon boja, termo prekid

CENE su orijentacione,a za precizniju izradu ponude najbolje je kontaktirati nas.